Inrichting speeltuin

Voor de inrichting van een speeltuin kunt u gebruik maken van de producten en service van Ameco Playgrounds. Wij zijn een internationale leverancier van speelzones, speeltuinen en recreatie centra. Deze worden door ons zelf ontwikkeld en in gespecialiseerde fabrieken geproduceerd.

Standaard en op maat ontwerp
Ameco biedt een ruime keus aan speeltoestellen, speelcomponenten en activiteiten. Wij leveren complete door ons ontworpen recreatie centra, speelzones en speeltuinen. Daarnaast kunt u ook uw eigen ontwerp laten bouwen. Wij hebben alles in huis voor de inrichting van een speeltuin die aan uw specifieke wensen voldoet. Onze toestellen en componenten worden volgens Europese veiligheidsnormen geproduceerd. U betaalt voor de inrichting van een speeltuin een optimale prijs voor hoge kwaliteit.

Onze producten
U kunt de inrichting van een speeltuin absoluut overlaten aan de expertise van Ameco. Op deze website vindt u meer informatie over de producten die wij kunnen leveren. Wij horen graag waarmee wij u van dienst kunnen zijn. U kunt contact met ons opnemen via +32 (0)15 768 768 of info@ameco-playgrounds.com.

Zie hieronder een aantal van onze realisaties & ontwerpen


De Nekker te Mechelen

Den Deugeniet te Ekeren

Imagipark te Mons (B)

Fun Oase te Leuven

Foto's van realisaties

Parc Oxyg

Kidzcity te Utrecht (NL)

Het Zotte Clowntje (B)

Quick Restaurant te Lier (B)

Pairi Daiza

Aquatopia te Antwerpen

Wakiki Dschungel land