Indoor speeltuin

Een indoor speeltuin houdt kinderen op een leuke en actieve manier bezig. Ameco Playgrounds is fabrikant van complete speeltuinen, kleine speelzones en recreatie centra. Wij hebben de mooiste indoor en outdoor speeltoestellen en activiteiten voor kinderen.

Standaard of op maat
Ameco produceert en levert recreatie centra, speeltuinen en beperkte speelzones voor bijvoorbeeld horeca en winkels. U vindt bij ons een standaard aanbod speeltoestellen en componenten voor uw indoor speeltuin. Daarnaast zorgen wij ook voor maatwerk wanneer u een eigen ontwerp gerealiseerd wilt hebben. U kunt dus een gehele indoor speeltuin naar wens geplaatst krijgen. Alle componenten en elementen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Bovendien profiteert u van een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Uw wensen doorgeven
Ameco levert de indoor speeltuin die u in gedachten heeft. Natuurlijk kunnen wij ook oude toestellen vervangen of voor uitbreiding van uw bestaande speeltuin zorgen. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijkheden. Uw wensen kunt u doorgeven via +32 (0)15 768 768 of info@ameco-playgrounds.com.

Zie hieronder een aantal van onze realisaties & ontwerpen


De Nekker te Mechelen

Den Deugeniet te Ekeren

Imagipark te Mons (B)

Fun Oase te Leuven

Foto's van realisaties

Parc Oxyg

Kidzcity te Utrecht (NL)

Het Zotte Clowntje (B)

Quick Restaurant te Lier (B)

Pairi Daiza

Aquatopia te Antwerpen

Wakiki Dschungel land