Binnenspeeltuin

Bij Ameco Playgrounds kunt u een middelgrote tot grote binnenspeeltuin bestellen en laten plaatsen. Wij leveren vanuit ons hoofdkantoor in België aan diverse landen speeltuinen, speelzones en recreatie centra. Wij ontwikkelen speeltuinen voor zowel indoor als outdoor gebruik. Kinderen kunnen zich goed vermaken in onze ontwerpen.

Kwaliteit en veiligheid
Ameco levert diverse standaard speeltoestellen en componenten voor indoor en outdoor speelzones en speeltuinen. U kunt ook de complete inrichting van een binnenspeeltuin aan ons overlaten. Wij ontwikkelen dan volgens uw wensen en specificaties een speeltuin op maat. Natuurlijk worden altijd de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen in acht genomen. Daarnaast kunt u rekenen op minimale service- en onderhoudskosten en een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Voorbeelden
Ameco levert een binnenspeeltuin op maat of ontworpen uit standaard speeltoestellen. U kunt enkele voorbeelden van speeltuinen en speeltoestellen bekijken op deze website. Wij zijn telefonisch bereikbaar op +32 (0)15 768 768 of via een e-mail naar info@ameco-playgrounds.com.

Zie hieronder een aantal van onze realisaties & ontwerpen


De Nekker te Mechelen

Den Deugeniet te Ekeren

Imagipark te Mons (B)

Fun Oase te Leuven

Foto's van realisaties

Parc Oxyg

Kidzcity te Utrecht (NL)

Het Zotte Clowntje (B)

Quick Restaurant te Lier (B)

Pairi Daiza

Aquatopia te Antwerpen

Wakiki Dschungel land