Over Ameco Playgrounds


Ameco is producent van indoor en outdoor recreatie centra, speeltuinen en speelzones en nog vele andere zaken.

wij zijn leverancier van speeltoestellen die voldoen aan alle veiligheidsnormen en kwaliteitseisen. Onze toestellen zijn geheel veilig voor kinderen en geschikt voor in speelzones, speeltuinen en recreatie centra. Wij leveren ons assortiment tegen een scherpe prijs

Bij Ameco Playgrounds kunt u een middelgrote tot grote binnenspeeltuin bestellen en laten plaatsen. Wij leveren vanuit ons hoofdkantoor in België aan diverse landen speeltuinen, speelzones en recreatie centra. Wij ontwikkelen speeltuinen voor zowel indoor als outdoor gebruik. Kinderen kunnen zich goed vermaken in onze ontwerpen.

Kwaliteit en veiligheid : 

Ameco levert diverse standaard speeltoestellen en componenten voor indoor en outdoor speelzones en speeltuinen. U kunt ook de complete inrichting van een binnenspeeltuin aan ons overlaten. Wij ontwikkelen dan volgens uw wensen en specificaties een speeltuin op maat. Natuurlijk worden altijd de Europese veiligheidsnormen en kwaliteitseisen in acht genomen. Daarnaast kunt u rekenen op minimale service- en onderhoudskosten en een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.
 

De R & D afdeling ontwikkeld de Ameco producten op basis van 4 criteria ;
  • Europese veiligheidsnormen
  • Strenge kwaliteits eisen
  • Minimale onderhouds en service kosten
  • Optimale prijs – kwaliteit verhouding

Naast een uitgebreide keuze aan standaard producten, ontwikkelt Ameco recreatie projecten op maat volledig naar wens en specificaties van de klant.

De productie gebeurt in gespecialiseerde fabrieken op basis van exclusieve Ameco ontwerpen, terwijl het maatwerk en de thematisatie wordt uitgevoerd in het hoofdkantoor onder leiding van de project verantwoordelijke.

De plaatsing kan gebeuren door Ameco installateurs, door een erkend dealer of voor bepaalde productlijnen ook door de klant zelf.

De Ameco service wordt gekenmerkt door de uitgebreide klant informatie en ondersteuning, terwijl onze producten steeds volgens het afgesproken tijdsschema worden geleverd en geïnstalleerd.

Een selectie van gerealiseerde projecten is te raadplegen op de website, en kan als basis dienen om u een idee te vormen van onze mogelijkheden alsook om u voorbeelden te verschaffen voor het creëren van uw project en dit zowel inzake speelstructuren als algemene project opbouw.